Hvordan kan jeg dele et opptak?
Når et opptak er behandlet, kan du dele det med hvem som helst med en enkel lenke
Du kan velge å la folk bare se opptaket eller laste det ned også
Du kan også sende lenken via e-post direkte
Du kan også se aktiviteten til hvem som har sett og lastet ned opptakene dine
